slideshow04

KLER: Poziv za obuku za nezaposlena lica

U okviru Programa razvoja privatnog sektora u jugozapadnoj Srbiji, koji realizuje Regionalna razvojna agencija Zlatibor iz Užica, a finansira Švajcarska Vlada preko Švajcarske agencije za razvoj i saradnju, u saradnji sa Prvom privatnom ugostiteljsko-turističkom školom iz Beograda, u hotelu Mona na Zlatiboru, u periodu od 23.04. do 24.05. ove godine biće organizovana besplatna obuka za 75 nezaposlenih lica.

Obuka se organizuje radi unapređenja znanja i veština za obavljanje poslova kuvara, konobara, barmena, recepcionera, radnika u sektoru domaćinstva, a sve u cilju lakšeg pronalaženja posla. Obuka koju su pripremili vrhunski ugostitelji na osnovu potreba i zahteva poslodavaca, dizajnirana je tako da Vam omogući da unapredite znanja i veštine radeći u stvarnim radnim uslovima, sa eminentim predstavnicima ugostiteljske struke u vodećem hotelu najveće turističke destinacije Zlatibor. Prolaženjem kroz ovakvu vrstu obuke, nezaposleni će imati priliku da izgrade svoje profesionalne kvalifikacije koje će im omogućiti i olakšati zapošljavanje. Poziv je otvoren svima koji su nezaposleni, a željni da se profesionalno razvijaju radeći u hotelsko-ugostiteljskoj industriji. Pozivaju se i poslodavci koji imaju potrebu za zapošljavanjem obučenog kadra da prijave za obuku nezaposlena lica kako bi se pripremila za rad u ugostiteljskim objektima. Obuka je potpuno besplatna a sve što je potrebno je da se, ukoliko ste nezaposleno lice, prijavite najkasnije do 14.04.2014. Prijavu za fizička i pravna lica možete preuzeti sa sajta RRA Zlatibor kao i više informacija.

Kontak za detaljnije informacije: Bojan Milićević, 065/823-0653, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
PRIJAVITE SE, OČEKUJEMO VAS DA ZAJEDNO KREIRAMO VAŠU BUDUĆNOST!

baner za obuku