slideshow04

Dogovorene aktivnosti za poboljšanje putne infrastrukture na teritoriji opštine Priboj

Da su Putevi Srbije voljni da pomognu lokalnim samoupravama u poboljšanju putne infrastrukture, pokazuje i danas održan sastanak u Priboju. Direktora Puteva Zorana Drobnjaka, kao i direktora Puteva Užice Sabahudina Kozicu primio je predsednik opštine Priboj Lazar Rvović sa saradnicima. Na sastanku je bilo i razmene pozitivnih iskustava povodom ove tematike sa predsednikom opštine Ub Darkom Glišićem.

poseta zorana drobnjaka 2

Predsednik Rvović se zahvalio na poseti i volji Puteva Srbije da na ovaj način pomognu lokalnoj samoupravi i građanima Priboja u rešavanju suštinskih problema u putnoj infrastrukturi. Danas je na sastanku dogovoreno da se reši najveći suštinski problem opštine Priboj, asfaltranje 4km puta u Sastavcima, te će građani na taj način do svojih sela putovati 70% teritorijom Srbije, rekao je Rvović. Sa druge strane, direktor Puteva Srbije ukazao je da se dosta ulagalo u putnu infrastrukturu, ali i da se moraju rešavati krucijalni problemi. On je kazao da će u 2015. godini za opštinu Priboj biti izdvojena sredstva za poboljšanje putne infrastrukture, ne samo u pograničnoj oblasti. Iz republičkih sredstava biće finansirano osim 4km puta u Sastavcima i saniranje klizišta na krivini na okretnici kod Banje, horizontalna saobraćajna signalizacija takođe na Banji, zaštitna ograda od Banje do Jarmovca, problem odvodnjavanja do Jarmovca ali i sanacija puta Bistrica - Priboj.

Osim lepih vesti za građane Priboja, Drobnjak je precizirao da će se sa radovima početi nakon prestanka zimske službe, početkom aprila meseca.

poseta zorana drobnjaka 1