slideshow04

Javni konkurs za finansiranje projekata udruženja građana i nevladinih organizacija iz budžeta Opštine Priboj za 2015. godinu sa teritorije Opštine Priboj

Komisija za sprovođenje javnog konkursa raspisuje Javni konkurs za finansiranje projekata udruženja građana i nevladinih organizacija iz budžeta Opštine Priboj za 2015. godinu sa teritorije Opštine Priboj.

Sredstva namenjena udruženjima građana i nevladinim organizacijama dodeljuju se za realizaciju projekata iz sledećih oblasti: boračko-invalidske zaštite, društvene brige o deci, zaštite izbeglica, podsticanje nataliteta, pomoć starima, zdravstvene zaštite, zaštite i promovisanje ljudskih i manjinskih prava, podsticanje obrazovanja, nauke, kulture, zaštite životne sredine, poljoprivrede i narodnog stvaralaštva, održivog razvoja, zaštite potrošača, razvoja i negovanje međudržavne saradnje, unapređenja i razvoja sporta, zaštite životinja, borbe protiv korupcije, humanitarni i ostali programi u kojima udruženja isključivo i neposredno slede javne interese.

Pravo učešća imaju nevladine, neprofitne i nepolitičke organizacije i udruženja građana koja su registrovana na teritoriji opštine Priboj.

Vrednost opredeljenih sredstva u Budžetu Opštine je 5.000.000,00 dinara.

Učesnik konkursa je dužan da uz prijavu dostavi:

  • • prijavni obrazac,
  • • popunjen obrazac opisa projekta,
  • • overenu fotokopiju rešenja o upisu Udruženja u registar.

Prijave moraju biti u zatvorenoj koverti i sa naznakom: „Prijava za Konkurs za finansiranje projekata udruženja građana i nevladinih organizacija iz budžeta opštine Priboj“.

Prijave se dostavljaju preko pisarnice Opštinske uprave Priboj ili poštom na adresu: Opština Priboj, Komisiji za sprovođenje javnog konkursa za izbor programa udruženja građana koja se finasiraju iz budžeta opštine Priboj, 31330 Priboj, ulica 12. januara broj 108.

Rok za podnošenje prijava je zaključno sa 20.02.2015. godine.

Neblagovremene prijave neće biti razmatrane, a nepotpune prijave će se smatrati neispravnim.

Ceo tekst konkursa možete preuzeti ovde.
Prijavni obrazac možete preuzeti ovde.