slideshow04

Info dan povodom Javnog poziva za učešće u Programu obuke za započinjanje biznisa i dodelu bespovratnih sredstava u oblasti omladinskog i ženskog preduzetništva

U utorak 23. juna sa početkom u 12 časova, u Omladinskom centru u Novom Priboju, Regionalna razvojna agencija "Zlatibor" održaće info dan povodom Javnog poziva za učešće u Programu obuke za započinjanje biznisa i dodelu bespovratnih sredstava u oblasti omladinskog i ženskog preduzetništva.

Projekat podrške razvoju privatnog sektora u južnoj i jugozapadnoj Srbiji (dalje: Projekat) sprovode Sjedinjene Američke Države, preko Misije Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u Srbiji, i Vlada Republike Srbije, preko Nacionalne agencije za regionalni razvoj (u daljem tekstu: Nacionalna agencija) i akreditovanih regionalnih razvojnih agencija iz Užica, Kraljeva, Leskovca i Novog Pazara.
Ukupna raspoloživa sredstva za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u vlasništvu žena i mladih iznose 150.000,00 USD sa prosečnom vrednošću od 7.500,00 USD po korisniku, u dinarskoj protivvrednosti po utvrđenom kursu Narodne banke Srbije.
Predavači će licima zainteresovanim za započinjanje sopstvenog biznisa podrobnije objasniti po kom principu funkcioniše dodela bespovratnih sredstava, kako konkurisati i kako napisati kvalitetan biznis plan.