slideshow04

TOP: Septembar u znaku penzionera

Nakon uspešno završene prve sezone letovanja u pribojskom odmaralištu u Sutomoru, koja je organizovana za učenike osnovnih i srednjih škola, decu iz porodica slabijeg materijalnog stanja i decu obolelu od dečje i cerebralne paralize i decu ometenu u razvoju, septembarska smena rezervisana je za pribojske penzionere.

Prijave za smenu, koja će u odmaralištu biti u intervalu od 10. do 20. septembra su u toku, a iste se mogu izvršiti u Turističkoj organizaciji Priboj, gde mogu dobiti i dodatne informacije u vezi sa aranžmanom. Više informacija u vezi sa smenom možete dobiti i na brojeve telefona 033/2449120 i 033/2451599.

Sa ogranizacijom letovanja za pribojske penzionere u septembru, Turistička organizacija Priboj završava svoje letnje aktivnosti, među kojima su letovanje pribojskih učenika u Odmaralištu ali i organizacija IX Međunarodnog limskog biatlona Priboj-Rudo-Setihovo, kao i prateće manifestacije Lim fest. Ove manifestacije, ove godine finansijski je podržala Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi, u okviru Projekta "Podrška regionalnoj saradnji i izbalansiranom teritorijalnom razvoju zemalja Zapadnog Balkana u procesu približavanja evropskim integracijama“ uz finansijsku pomoć Evropske Unije. U septembru mesecu, takođe se kreće i sa realizacijom projekta "Putevima Ćire", koji podrazumeva uređenje pešačke staze pored Lima u starom Priboju, sređivanje ribolovačke staze i postavljanje parkovskog mobilijara.

sutomore-prva-smena