slideshow04

Спортске игре младих у посети руководству општине Прибој

На позив Спортског савеза Прибој, Спортске игре младих узеле су учешће на Малом сајму спорта у Прибоју, а посету нашем граду руководство игара искористило је да направи радни састанак са челним људима Општине Прибој и Спортског савеза Прибој. Састанак је одржан јуче, 31. октобра, у канцеларији Председника општине Прибој.

Председница Дунав осигурање Спортских игара младих Ивана Јовановић овом приликом је истакла: "Поносни смо што је Прибој, ове године постао део велике СИМ породице. Дргао нам је што су деца заволела игре и што се радују нашем доласку у град на Лим-у. Чаролија Каравана радости и пријатељства освојила је све у Прибоју и потрудићемо се да следеће године деци Прибоја, припремимо нова изненађења. Захваљујемо се на подршци председнику општине Рвовићу и свим његовим сарадницима, уз напомену да су сви дивни људи великог срца који су на прави начин препознали значај манифестације и свих активности које реализујемо."

Председник Општине Прибој, Лазар Рвовић нагласио је да Прибој процентуално издваја највише средстава за спорт у региону, да имамо обновљену комплетну спортску инфрастуктуру а да ће се у наредном периоду радити на изградњи новог помоћног фудбалског терена. Председник Рвовић је и додао да ко год дође са добром идејом, а везано је за помоћ деци у спорту, да ће локална самоуправа наћи начин да помогне.

poseta sim srbije igre mladih