slideshow04

Филм "Слуга" у прибојском биоскопу

Пројекције 28.01.2020. (уторак) у 18:00 и у 20:00 ч.

Руска хит комедија "Слуга" са Милошем Биковићем у главној улози, овог викенда прославиће стохиљадитог гледаоца у Србији. Филм који обара рекорде у српским и руским биоскопима, постао је најуспешнија комедија у историји руске кинематографије и један од најгледанијих филмова свих времена у Русији. Поред руске, ова комедија одушевила је и овдашњу публику, и за само три недеље приказивања је постао један од најгледанијих страних филмова у домаћим биоскопима.

sluga film

Рођен у богаташкој породици, млади Григориј, „Гриша“ (Милош Биковић) је толико ушушкан у свом лагодном животу да мисли да је „изнад закона“. Kада оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере. Уз помоћ старог пријатеља, психолога, отац смишља план да рехабилитује свог непослушног сина. Гриша упада у изрежирану саобраћајну незгоду, а када дође себи, биће 1860. година, а он ће се наћи на
великом сеоском имању, као обични слуга без веза и без примеса живота какав је до тада живео. Људи који га окружују на имању су такође слуге и никада нису чули за рецимо - мобилне телефоне. Гриша пролази тежак пут од размаженог богаташа до човека који цени мала животна задовољства и вредан рад, који упознаје добре стране правог пријатељства и наравно, љубави.

Улоге тумаче: Милош Биковић, Иван Охлобистин, Марија Миронова, Александр Самојленко, Александра Бортич, Олга Дибцева. Режија Клим Шипенко.

Пројекције 28.01.2020. (уторак) у 18:00 и у 20:00 ч.
Улаз 250,00 динара.