slideshow04

Нове донације прибојском здравству

Дом здравља и Болница Прибој ових дана богатији су за два нова возила која ће омогућити већу мобилност и лекара и пацијената, а све у функцији доброг здравља наших суграђана и пружања правовремене здраствене услуге.

Служби кућне неге прибојског Дома здравља, ауто Фиат Панда 4x4 поклонио је Прибојац, Видосав Виде Ковачевић, који се налази на дугогодишњем раду у Швајцарској. Ово је прва донација господина Ковачевића прибојском здравству, али како је истакао не и последња, а ново ауто Служби кућне неге чије возила и особље, у просеку дневно пређу око 80 километара и збрину око 30 пацијента, сада ће омогућити још већу мобилност односно брже и сигурније стизање до пацијента, а то подразумева и њихов већи конфор и безбедност.

donacija domu zdravlja auta 2020

Турска компанија Флекс академи, која већ неколико година успешно послује у Слободној зони Прибој и запошљава преко 300 радника, ових дана Служби дијализе Болнице Прибој поклонила је возило Мерцедес Б класе, што ће дневно за 10 до 15 наших суграђана олакшати и убрзати долазак до центра за дијализу у прибојској Болници. Турској компанији ово није прва донација прибојском здраству.

Из Дома здравља и Болнце Прибој, људима добре воље и друштвено одговорним компанијама, захваљују на овим вредним донацијама са жељом да се успешна срадња настави и у наредном периоду, на задовољство и добробит свих грађана општине Прибој.