slideshow04

Осми Међународни лимски биатлон Прибој - Рудо (Сетихово) 2015

Међународни лимски биатлон, јединствена туристичка манифестација која сваке године окупља више стотина учесника из Србије, Бих и Црне Горе ове године биће организована традиционално треће седмице августа, у суботу 15. августа 2015.

У оквиру осме по реду манифестације, биће организован рафтинг, спуст чамцима низ реку Лим у дужини од 33 km и рекреативни бициклистички караван на истој деоници. За учеснике регате предвиђен је циљ до Сетихова, места где се Лим улива у Вишеградско језеро, док ће бициклисти возити од Прибоја до Рудог.
Организатори Туристичка организација Прибој и Јавна установа за туризам и спорт Рудо увелико су у припремамама осмог по реду Лимског биатлона, а као и сваке године за све љубитеље рафтинга и бициклизма постоји могућност изнајмљивања опреме за рафтинг по повољним ценама као и могућност учешћа са властитом опремом уз плаћање котизације. Поред опреме, организатори обезбеђују превоз и оброк за учеснике биатлона.
Старт регате је у суботу 15.августа у 11 часова, док је почетак бициклистичке рекреативне трке у 12 часова.
Пријаве се могу обавити лично у просторијама Туристичке организације Прибој до 13. августа, а за више информација око начина пријаве, обавезне документације и за друге смернице позвати 033/2451 599.

rafting 2014