slideshow04

Постављене четири нове настрешнице на аутобуским стајалиштима

Решавање инфраструктурних проблема и у другој половини 2015.године одвија се по плану и фазно. Након прошлогодишњег постављања три модерене настрешнице на аутобуским стајалиштима, ове године дошао је ред на још четири нове.

Протекле недеље завршено је монтирање четири нове савремене настрешнице на аутобуским стајалиштима, које су постављене по угледу на урбани мобилијар у већим градовима Србије. Реализацијом планова Дирекције за изградњу Прибоја, настрешнице су постављене у Пољицу код висећег моста, у улици Вука Караџића и код зграде Кифла у Новом Прибоју, као и у Старом Прибоју где је насттрешница нешто већа него у новом делу града и Пољицу. Извођач радова је фирма "Корали" из Краљева, док је вредност радова 1.500.000 динара, односно по настрешници 300.000 динара, изузимајући настрешницу у Старом Прибоју која је нешто већа а самим тим и скупља.

Постављањем нових савремених настрешница Прибој је добио једно ново лице, али и могућност повраћаја уложених средстава у локални буџет кроз могућност изнајмљивања рекламних паноа које настрешнице ове врсте поседују.

С.М.

nova stajalista 2015