slideshow04

ТОП: Септембар у знаку пензионера

Након успешно завршене прве сезоне летовања у прибојском одмаралишту у Сутомору, која је организована за ученике основних и средњих школа, децу из породица слабијег материјалног стања и децу оболелу од дечје и церебралне парализе и децу ометену у развоју, септембарска смена резервисана је за прибојске пензионере.

Пријаве за смену, која ће у одмаралишту бити у интервалу од 10. до 20. септембра су у току, а исте се могу извршити у Туристичкој организацији Прибој, где могу добити и додатне информације у вези са аранжманом. Више информација у вези са сменом можете добити и на бројеве телефона 033/2449120 и 033/2451599.

Са огранизацијом летовања за прибојске пензионере у септембру, Туристичка организација Прибој завршава своје летње активности, међу којима су летовање прибојских ученика у Одмаралишту али и организација IX Међународног лимског биатлона Прибој-Рудо-Сетихово, као и пратеће манифестације Лим фест. Ове манифестације, ове године финансијски је подржала Стална радна група за регионални рурални развој (SWG) у Југоисточној Европи, у оквиру Пројекта "Подршка регионалној сарадњи и избалансираном територијалном развоју земаља Западног Балкана у процесу приближавања европским интеграцијама“ уз финансијску помоћ Европске Уније. У септембру месецу, такође се креће и са реализацијом пројекта "Путевима Ћире", који подразумева уређење пешачке стазе поред Лима у старом Прибоју, сређивање риболовачке стазе и постављање парковског мобилијара.

sutomore-prva-smena