slideshow04

Ускоро почетак радова на потпуној обнови и реконстукцији објеката Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић" у Прибоју

Јавни тендер за избор извођача радова на потпуној обнови и реконструкцији објеката Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић", расписан је 26. марта и трајаће до 25. априла, када ће се у 12:15 сати истог дана отварати понуде и након стручне оцене изабрати извођач на једном од највећих пројеката реконструкције објеката из области образовања у Србији.

Ради се потпуној обнови школа, укупне вредности око 407 милиона динара, односно за Машинско-електротехничку школу пројектоване вредности 298.282.353,30 дин без ПДВ-а и за ОШ "Десанка Максимовић" пројектоване вредности 108.77.616,56 дин без ПДВ-а. Новац за обнову школа одобрен је у оквиру Програма обнове и унапређења објеката јавне намене, у јавној својини у области образовања, здравства и социјалне заштите, кроз Владину Канцеларију за управљање јавним улагањима.

Уз комплетну реконструкцију, школе ће добити и салу за физичко васпитање, а након реализације овог пројекта, исте ће бити једне од најмодернијих у Србији.

nova skolska sala