slideshow04

Пројекције филмова у Дому културе "Пиво Караматијевић"

ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3 – ОДМОР ПОЧИЊЕ (синхронизовано) 3D - Понедељак, 13.08.2018. у 18 сати

НЕМОГУЋА МИСИЈА – РАЗИЛАЖЕЊЕ - Понедељак, 13.08.2018. у 20 сати

ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3 – ОДМОР ПОЧИЊЕ (синхронизовано) 3D

Понедељак, 13.08.2018. у 18 сати

Како је управо Дракула тај који осигурава да другима угодно прођу њихови празници, сада је време за његов одмор око којег ће неко други да води бригу. Луксузном крстарењу не може одолети ни остатак Дракулиног чопора те се и они придружују путовању. Чудовишта се на крузеру фантастично забављају уживајући у свим садржајима који им крузер нуди, од различитих спортских активности до феноменалне и преукусне хране до егзотичних екскурзија.
Но оно што им у једном тренутку ипак прекине забаву је једна неочекивана љубав.
Наиме, чим напусте луку развија се романса између Дракуле и мистериозне бродске капетанице Ерике. Сада је ред на Мејвис да глуми заштитнички настројеног родитеља и покуша да раздвоји свог оца и Ерику. Но нико не зна да је Ерика заправо потомак Абрахама Ван Хелсинга, древног непријатеља Дракуле и свих осталих чудовишта.

Улаз 250 динара.

hotel transilvanija 3 odmor pocinje

НЕМОГУЋА МИСИЈА – РАЗИЛАЖЕЊЕ
Понедељак, 13.08.2018. у 20 сати

У филму НЕМОГУЋА МИСИЈА – РАЗИЛАЖЕЊЕ затичемо Итана Ханта (Том Круз) и његов тим (Алек Болдвин, Симон Пег, Винг Рејмс), заједно са неким већ познатим савезницима (Ребека Фергусон, Мишел Монаган) у трци са временом, након што мисија пође по злу.

Улаз 250 динара.

nemoguca misija razilazenje