slideshow04

Олимпијски шампион Давор Штефанек у Прибоју

Олимпијски шампион и понос Србије рвач Давор Штефанек, и актуелни председник Спортског савеза Србије данас, 29. октобра, посетио је Прибој где је присуствовао Малом сајму спорта који је одржан на Тргу ФАП-а и на коме су учешћа узели спортисти углавном млађе селекције 17 од 21 клубова и удружења, колико броји чланова Спортски савез Прибоја.

Челнике Спиртског савеза Србије, председника Давора Штефанека и секретара Маринковића, као и нашег бившег суграђанина Горана Бојовића, директора Завода за спорт и медицину спорта, у друштву Филипа Комарице председника Спортског Савеза Прибоја, примио је Борис Мрдовић председник Скупштине општине Прибој.

Они су се задржали у краћем и срдачном разговору, јер челници Спортског савеза Србије нису први пут у Прибоју, за који знају да је спортдки град, да има успешне клубове и спортисте, који проносе име Прибоја и Србије, попут фудбалера, атлетичара, рукометаша, до актуелног репрезентативца, кошаркаша Гудурића. Уз марљив рад и добре услове биће и нових шампиона из овог града, уверен је Штефанек.

Председник Мрдовић је подсетио угледне госте да Прибој и данас из свог буџета издваја значајна средства, процентуално можда и највише у Златиборском округу. Прибој има одличну спортску инфраструктуру, а готово све школе имају нове или реновиране фискултурне сале рекао је Мрдовић и додао да је Прибој прошле године по оценама свих био одличан домаћин и успешан организатор јубиларних 55. МОСИ, па је гостима и поклонио по примерак монографје 55. МОСИ - ПРИБОЈ 2018.

poseta davora stefaneka