slideshow04

Лимска регата и "Лим фест" 9. и 10. јула

Након прошлогодишње паузе, због пандемије корона вируса, ове године, традиционално другог викенда у јулу, у Прибоју ће на реци Лим, бити одржана 14.Лимска регата, док ће у пропратном делу наступити и познате музичке звезде.

Лимска регата ове године биће организована само до плаже у Сјеверину, што свакако неће умањити драж манифестације, поручују организатори - ТО Прибој и УГ “Јастреб” из Прибоја.

14.Лимска регата организоваће се у суботу 10.јула. Почетак је у 10 сати из центра Новог Прибоја, а план је да рафтери стазу, дугу 20 километара, пређу за око три и по сата, па се ручак и журка на излетишту у Сјеверину планирају за 14 сати. Након дружења у Сјеверину, следи организован повратак аутобусима за Прибој.

Интересовање за Лимску регату је велико, а као и ранијих година, поред рафтера из Србије, очекују се и учесници из Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе.

Поред дружења учесника и уживања на води и у природи, организаторима је безбедност на првом месту, па је већ уговорено пет посада обезбеђења, односно спасилаца, на сваком чамцу ће бити обучен скипер, а сви учесници ће имати кациге и прслуке.

У пропратном делу Лимске регате организоваће се "Лим фест". У петак вече, 9.јула на Градском тргу наступа Ацо Пејовић, а другог дана, 10 јула такође у 21 сат, наступиће “Ван Гог”. Оба концерта су за посетиоце бесплатни.