slideshow04

Потписан Меморандум о сарадњи домова културе три општине

У Дому културе у Пријепољу, 3.фебруара потписан је Меморандум о сарадњи између Дома културе "Пиво Караматијевић" Прибој, Дома културе "Јован Томић" Нова Варош и Дома културе Пријепоље.

Потпис на Меморандум, ставили су директори три установе културе, Светлан Милинковић, Михрија Хаџић и Адмира Мостарац, у присуству председника ове три општине Лазара Рвовића, Радосава Васиљевића и Владимира Бабића.

Примарни задатак овог документа усмерен је на већи интензитет размене и сарадње између три установе културе, у циљу реализације заједничких пројеката, од значаја за грађане све три општине.

Побољшање положаја аматеризма, унапређење квалитета рада, заједнички наступи и промоција, само су неки од облика сарадње које предвиђа Меморандум потписан од стране директора три културне установе.

Прва заједничка активност требало би да буде, рад на припреми позоришне представе вечерње сцене у копродукцији ове три установе. Осим тога, договорен је и заједнички концерт фолклорних ансамбала, као и низ других програма у оквиру редовних активности.

Сарадња три установе културе могла би да послужи као пример, како би три суседне општине могле да сарађују и на другим пољима, закључили су председници све три општине.