slideshow04

Лимска регата и Лим фест 8. и 10. јула у Прибоју

Традиционално, другог викенда у јулу, у организацији Туристичке организације Прибој и УГ "Јастреб", а под покровитељством општине Прибој, биће организована 15. по реду Лимска регата и Лим фест.

Петнаеста Лимска регата организоваће се у недељу 10. јула. Почетак је планиран у 10 сати из центра Новог Прибоја, а као и прошле године план је да се рафтери Лимом спусте до излетишта у Сјеверину, где их, након стазе дуге око 20км очекује ручак. Након дружења у Сјеверину, следи организован повратак аутобусима за Прибој, где ће се на стази поред Лима, где је и стартовао рафтинг, организовати журка за све учеснике.

Интересовање за Лимску регату је велико, а као и ранијих година, поред рафтера из Србије, очекују се и учесници из Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе.

Поред дружења учесника и уживања на води и у природи, организаторима је безбедност на првом месту - на сваком чамцу ће бити обучен скипер, а сви учесници ће имати кациге и прслуке.

У пропратном делу Лимске регате организоваће се "Лим фест". У петак вече, 8. јула на Тргу Фапа са почетком у 21 h наступа Жељко Васић, а улаз за посетиоце је бесплатан.

Пријаве за учешће у Лимској регати су увелико у току. По цени од 12.000 динара може се закупити чамац у који може стати максимално 8 људи и скипер, а у ту цену урачуната је опрема и ручак у Сјеверину.