slideshow04

Vesti

Izvedena predstava "Neka bude šta bude"

Ljubitelji pozorišta, odnosno komedije u Priboju, u četvrtak, 28.oktobra, mogli su da se nasmeju do suza, ali i da zaplaču, uživajući u jednoj toploj, ljudskoj priči "Neka bude šta bude...samo da je muško", u izvođenju poznatih beogradskih glumaca Sandre Bugarski i Vladana Savića.

U pitanju je komedija, odnosno duo drama, kroz koju se provalči topla, ljudska priča o dvoje supružnika, koji već dugo pokušavaju da obezbede potomstvo. Naravno, na tom putu, koji je ispunjen naporima, iskrsavaju i brojne peripetije koje snalaze naše „male ljude“, a tekst i režiju potpisuje takođe Vladan Savić.

Iako je komedija puna elegantnog humora, ovaj pozorišni komad obiluje i ozbiljnim dramskim momentima, koji publiku ponekad uzbuđuje do suza.

Premijera predstave "Neka bude šta bude... samo da bude muško" izvedena je u martu, ali zbog kovid pandemije i snimanja serija "Igra sudbine", gde su protagonisti i ovi glumci, predstava nije imala mnogo izvođenja, a ovih dana gostuju po Srbiji, tamo gde su tzv.mali ljudi, kao što su i glavni junaci ove priče.