slideshow04

КОНКУРС: Јавни позив за Програм стручне праксе и Програм јавних радова 2014

Општина Прибој у сарадњи са Националном службом за запошљавање расписује Јавни позив за Програм стручне праксе и Програм јавних радова, а у складу са планираним мерама активне политике запошљавања.

Програм стручне праксе намењен је незапосленим лицима која се први пут стручно оспособљавају за занимања за коју су стекли одређена знања, односно VI или VII степен стручне спреме. За овај програм издвојено је 4.000.000,00 динара из буџета Општине Прибој.

Јавни радови се спроводе првенствено у циљу запошљавања незапослених а притом теже запошљивих лица и незапослених у стању социјалне потребе, ради очувања и унапређења радних способности незапослених, као и ради остваривања одређеног друштвеног интереса. За овај програм запошљавања издвојено је 3.000.000,00 динара из буџета Општине Прибој.

Јавни позив је отворен од дана објављивања на огласним таблама и сајтовима Општине Прибој и НСЗ – Филијала Пријепоље до утрошка расположивих средстава издвојених за ову намену.

Додатне информације и све обрасце захтева/пријава послодавци могу добити у Националној служби за запошљавање - Испостава Прибој.

Јавни позив за реализацију програма стручна пракса у 2014. години можете преузети овде.
Јавни конкурс за организовање спровођења јавних радова на подручју општине Прибој у 2014. години можете преузети овде.