slideshow04

Амерички инвеститор у Слободној зони Прибој

Потписивањем уговора са америчком компанијом МХТ Продукт , прибојска Слободна зона добила је и другог инвеститора који ће своју производњу клима и расхладних уређаја у свет пласирати из Прибоја. МХТ Продукт ће адаптацију простора отпочети крајем месеца а производњу и склапање клима уређаја у првој половини следеће године.

Уговор о обављању делатности у Слободној зони Прибој потписали су власник америчке компаније за производњу клима уређаја Шарам Масоудниа и директор Слободне зоне Милисав Шалипур. Компанија ће према најавама власника отпочети са адаптацијом простора и пробним радом са 10 до 20 радника, док ће се са развојем програма израде и уградње делова за клима уређаје, у следећој години тај број повећатии на око 100 радника.

Директне заслуге за довођење ове фирме у прибојску Слободну зону, имају руководство Општине и народни посланик из Прибоја, Крсто Јањушевић у сарадњи са Владом Србије, што са сличним активностима у будућности, даје реалну наду да ће прибојска Слободна зона у току следеће године попунити највећи део својих капацитета.

Извор: Г.Р.

americki investitor u slobodnoj zoni