slideshow04

Фирма из прибојске Слободне зоне освојила награду "НОВА ВИЗУРА" на 44. Сајму грађевине

На недавно одржаном 44. Сајму грађевине (UFI)-SEEBBE South-East Europe Belgrade Building Expo, одржаном у Београду од 18-21. априла ове године, свој производ је изложило и предузеће „NestGroup 011“ d.o.o. Прибој, које послује у оквиру Слободне зоне Прибој и том приликом добило значајно признање у свету грађевинарства.

Предузеће „NestGroup 011“ d.o.o. Прибој бави се производњом модуларних стамбених и нестамбених објеката, модерног дизајна, изграђених од најсавременијих материјала. За модуларне објекте које производи ова фирма нису неопходни темељи, а тренутно се праве модули од 52,08 m2 и 74,54 m2 чијом комбинацијом се постижу жељене квадратуре.

На 44. Сајму грађевине у Београду предузеће „NestGroup 011“ d.o.o. Прибој, на свом премијерном појављивању остварило је изузетно запажен резултат освојивши награду сајма „НОВА ВИЗУРА“ у категорији „Префабриковани склопови за грађење“. Фирма је производњу почела у фебруару 2018. године, у закупљеној хали од 5000 m2, и већ на самом старту постигла велики успех, за шта је потврда и признање освојено на Сајму. „NestGroup 011“ тренутно запошљава 32 радника, а до краја текуће године тај број ће се повећати на 70 запослених. Тренутни планови предузећа су везани за преговоре око производње и извоза на тржишта Русије, Хрватске, Грчке и Француске.

Учесници Сајма грађевине у Београду су сви еминентни домаћи и страни грађевински произвођачи, дистрибутери и трговци опремом и материјалима. Само ове године било је преко 500 учесника из земље и света, што имајући у виду освојену награду, даје својеврсну потврду квалитета производа и пословања фирме „NestGroup 011“ d.o.o. Прибој из Слободне зоне.

nestgroup011 nagrada nova vizura