slideshow04

Донација Телекома Србије Дечијем одељењу Опште болнице у Прибоју

Прибој су данас посетили представници компаније Телеком Србија, који су том приликом, као социјално одговорна компанија, донирали Дечијем одељењу Опште болнице у Прибоју један телевизор и конзолу за игрице, како би најмлађим пацијентима ове установе олакшали боравак у њој.

Директора Сектора за продају државној управи Телекома, Драга Стефановића, са сарадницима, примио је председник Општине, Лазар Рвовић са својим сарадницима и директором Опште болнице у Прибоју, др Драганом Пијевчевићем. Он се том приликом захвалио на социјалној одговорности коју је Телеком исказао као једна од највећих компанија у нашој земљи.

Драго Стефановић из компаније Телеком, рекао је да је поклон дечијем одељењу само скроман допринос томе да најмлађи пацијенти што угодније проведу време у овој установи, а том приликом је нагласио и да посета локалној самоуправи има вишеструки значај, како за њих као компанију, тако и за крајње кориснике њихових услуга.

"Ово јесте један мали корак, али и најдужи пут почиње са једним малим кораком.", рекао је Стефановић уверен у то да ће се добра сарадња и социјално одговорна политика пословања Телекома наставити.

Директор Опште болнице у Прибоју, др Драган Пијевчевић захвалио се овом приликом на донацији, оценивши да је Телеком изабрао право одељење и изразио наду да ће се овако добра сарадња наставити и у будућности.

donacija telekoma opstoj bolnici priboj1