slideshow04

Uskoro početak radova na potpunoj obnovi i rekonstukciji objekata Mašinsko-elektrotehničke škole i OŠ "Desanka Maksimović" u Priboju

Javni tender za izbor izvođača radova na potpunoj obnovi i rekonstrukciji objekata Mašinsko-elektrotehničke škole i OŠ "Desanka Maksimović", raspisan je 26. marta i trajaće do 25. aprila, kada će se u 12:15 sati istog dana otvarati ponude i nakon stručne ocene izabrati izvođač na jednom od najvećih projekata rekonstrukcije objekata iz oblasti obrazovanja u Srbiji.

Radi se potpunoj obnovi škola, ukupne vrednosti oko 407 miliona dinara, odnosno za Mašinsko-elektrotehničku školu projektovane vrednosti 298.282.353,30 din bez PDV-a i za OŠ "Desanka Maksimović" projektovane vrednosti 108.77.616,56 din bez PDV-a. Novac za obnovu škola odobren je u okviru Programa obnove i unapređenja objekata javne namene, u javnoj svojini u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite, kroz Vladinu Kancelariju za upravljanje javnim ulaganjima.

Uz kompletnu rekonstrukciju, škole će dobiti i salu za fizičko vaspitanje, a nakon realizacije ovog projekta, iste će biti jedne od najmodernijih u Srbiji.

nova skolska sala