slideshow04

Počela rekonstrukcija Predškolske ustanove "Neven" u Starom Priboju

U ponedeljak, 17. septembra 2018. godine, održan je sastanak nakon koga su počeli radovi na rekonstrukciji Predškolske ustanove "Neven".

Na sastanku su prisustvovali predstavnik Ministarstva privrede, Života Borovac, predsednik Skupštine opštine Priboj, Boris Mrdović, predstavnici izvođača radova, firme Polet d.o.o. iz Užica, direktorica PU "Neven", Jasna Kojadinović, odgovorno lice za vršenje stručnog nadzora, Dejan Filipović, i za koordinator projekta Irfan Ibragić.

Potpisivanjem ugovora sa Ministarstvom pravde je i zvanično počela rekonstrukcija Predškolske ustanove "Neven" u starom delu Priboja koja predviđa povećanje energetske efikasnosti objekta u kojem borave mališani iz ovog dela grada. Radovi podrazumevaju potpunu zamenu stolarije i ugradnju termofasade, čime će se prepoloviti dosadašnji troškovi grejanja ove ustanove. Ukupna vrednost radova je 13 miliona dinara bez PDV-a, od čega po polovinu troškova snose Ministarstvo privrede i Opština Priboj. Rok za završetak radova je 60 kalendarskih dana.

pocetak rekonstrukcije pu neven