slideshow04

Признања РПК Ужице за EA SYSTEMS доо и Слободну зону Прибој

Прибојска фирма ЕXPERT AUTOMOTIVE SYSTEMS д.о.о. Прибој, добила је признање за КОМПАНИЈУ ГОДИНЕ у категорији мало привредно друштво, а у избору Регионалне привредне коморе Ужице.

Награда за успешно пословање припала је и Слободној зони Прибој као новом индустријском центру Прибоја, најмлађој, а најбрже растућој Слободној зони у Србији.

ea sistem nagrada

Признања су уручена на данашњој свечаности у Регионалној привредној комори Златиборског управног округа у Ужицу, којој је поред представника награђених компанија из града на Лиму присуствовао и председник општине Прибој Лазар Рвовић.

Ово су значајна признања и за прибојску компанију и за Слободну зону Прибој и потврда да локална самоуправа континуирано ствара услове и амбијент за привредни развој Прибоја, што потврђују и ове две награде односно признања.

Фирма EXPERT AUTOMOTIVE SYSTEMS DOO PRIBOJ, млада компанија у нашем граду, послује непуних пет година и производи делове за кочнице за пробирљиву, немачку ауто индустрију. Из године у годину ова фирма се шири, повећава квантитет и задржава квалитет, којим опстаје на тржишту, али отвара и нова радна места и тиме повећава и број запослених радника. Пословни планови ове компаније су све амбициознији, а и већи и бржи раст тек се очекује.

Признање за Слободну зону Прибој такође је отишло у праве руке, јер ова привредна зона евидентно постаје сигурно место за успешно пословање све више инвеститора и све више запослених рандика. За кракто време, од такође непуних 5 година, у Слободној зони Прибој има десетак страних и домаћих инвеститора који упошљавају и све више радника.

Подсетимо, ове јесени овде је уговор о раду потписао и 500-ти радник, што је обезбеђена егзистенција за исто толико породица у нашој средини. Тај број је већ премашен, и што је врло битно, прогресивно расте, што само значи да је иницијативиа локалне самоуправе и подршка Владе Србије око формирање Словбодне зоне Прибој и њеног функционисања уродила плодом. То свакако значи и економски опоравк Прибоја и да је ова опшина, као некада, постаје добро место за и инвестирање и за живот Прибојаца, који поново могу да живе од свог рада.