slideshow04

Утврђена коначна ранг листа за награђивање талентованих студената поводом Дана општине Прибој

Чланови Општинског већа општине Прибој заседали су у понедељак, 27.јануара 2020.године и једногласно утврдили Коначну листу талентованих студената за награђивање, поводом Дана општине Прибој, а према предлогу стручне службе Општинске управе Прибој, на којој су студенти рангирани према броју бодова у складу са Одлуком о награђивању талентованих студената поводом Дана општине Прибој (Службени лист општине Прибој 7/18).

На листи се налазе одлични студенти, који имају просек оцена од 9,08 до 9,83, а који студирају на Медицинском, Економском, Правном, Машинском, Филозофском, Природно-математичком и Факултету техичких наука, у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Чачку.

talentovani studenti 2019

Општинско веће утврдило је и номинални износ новчане награде од 120 хиљада динара, који ће талентованим студентима бити исплаћен једнократно.

Пријем за талентоване студенте поводом Дана општине, председник општине Прибој Лазар Рвовић, приредиће у недељу, 2.фебруара у Кући Јевђевића, са почетком у 12 сати, када ће бити и потписани уговори о награђивању.

Коначну ранг листу можете погледати овде.