slideshow04

Чезнем да вам кажем

"Чезнем да вам кажем" је назив кабареа, који је 7.фебруара у прибојском Дому културе, извео Прибојац, иначе глумац Београдског драмског позоришта, Милорад Мики Дамјановић.

Вече пуно емоција, проткано поезијом и музичким нотама, али и својеврсном шетњом кроз свој завичај и одрастање у њему, употпуниле су и Микијеве колеге, Мина Лазаревић, Ива Штрљић, Стеван Пиале, оперска дива Наташа Радовановић и пијаниста Павле Јоксимовић.

Све је било спонтано али и професионално. Све је запљускивала обострана енергија и снажна завичајна емоција. И тако пуна два сата - "Чезнем да вам кажем", као Микијево остварење најлепшег сна, кроз одабране стихове и поезију, посебне музичке ноте и завичајну причу, али и сјајне госте.

Шлаг на ову, кабаре торту, била је она, овдашња, искрена емоција, која је испунила и срце и душу и глумаца и публике.

На крају, слика са сузом у оку - публика на ногама, дуготрајан и искрен аплауз публике, ваљда најбоља потврда, овог дивног, и за Прибојце, свакако јединственог дoживљаја.

"Ретки су људи, који доживе остварење свог сна. А ја сам са овим кабареоом у прибојском Дому културе, доживео остварење свог сна.", поручио је Милорад Мики Дамјановић, који је захвалан предивној публици, Општини Прибој, која је ово све помогла, као и медијима што су подржали једну овакву и уметничку, али и завичајну причу.

Жеља је свих, да се ова чежња, Прибојца из Београда, глумца Милорада Дамјановића, настави, да траје, а да је у неко догледно време, у свом Прибоју, опет, претвори у снове.