slideshow04

Greška
  • The page you are trying to access does not exist.

Sistem 48 sati


Pregled zahteva

Prijava problema

 

Polja označena (*) su obavezna. Ukoliko odaberete način izveštavanja putem sms-a, e-maila ili telefona potrebno je da odgovarajuće podatke unesete u formular

Šta je Sistem 48 sati?

Servis pod nazivom Sistem 48, je novi podsistem Gradske uprave koji treba da omogući građanima Priboja olakšanu predaju zahteva koji su iz nadležnosti opštinske uprave, odnosno nekog od javnih preduzeća čiji je osnivač opština Priboj. Građani mogu dostaviti zahtev na jedan od sledećih načina:

Ličnim dolaskom u Uslužni centar i predajom usmenog zahteva.

  • Telefonom, pozivom na broj: 2445698
  • SMS porukom, na broj mobilnog telefona: 069-600555
  • Preko WEB portala opštinske uprave Priboj (link SERVIS GRAĐANA)
  • Preko emaila, na elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ukoliko je telefonski poziv upućen izvan radnog vremena opštinske uprave, zahtev prihvata govorni automat. Poruka se snima, a administrator sistema po dolasku na posao unosi u sistem snimljenu poruku i prosleđuje na dalju obradu. Na ovaj način, sistem je funkcionalan 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

Sistem 48 sati na sledeći način može biti predstavljen u ukupnoj organizacionoj šemi lokalne uprave opštiine Priboj.
Sistem 48 sati

Kako funkcioniše Sistem 48?

Za rešavanje Vaših problema sada je dovoljan jedan jedini telefonski poziv, SMS poruka ili pristup Internetu i ovom portalu. Ceo sistem je osmišljen da bi Vama bio na usluzi i kao takav Vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno.
Po ceni lokalnog razgovora možete prijaviti problem tokom 24 sata 365 dana godišnje
U najkraćem roku dežurne službe javnih preduzeća izlaze na teren
U roku od 48 sati ćete dobiti odgovor o statusu rešavanja Vašeg problema

Razvoj Sistema 48 pospešuje poziciju naše lokalne samouprave i time nas stavlja daleko ispred ostalih opština što će nam omogućiti privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta.

Sistema 48 sati predstavlja jedinstven informacioni sistem u Evropi kojim se u roku od samo 48 sati rešavaju problemi građana. Služi za bolje upravljanje gradom i kvalitetnijom kontrolom javnih preduzeća.

Objedinjujući rad svih javnih preduzeća u opštini Sistem 48 omogućava rešavanje problema i zahteva građana, raspolaganje sredstvima na nov, moderan i funkcionalan način zasnovan isključivo na tehničkim podacima i činjenicama.

Sistem je u potpunosti u funkciji građana koji pomoću njega lakše i brže rešavaju problem iz domena komunalnih preduzeća.

Rad sistema 48 sati omogućen je realizacijom projekta "Ekološki dvogled" u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbija-BIH, implementiran od strane Opštine Priboj i Opštine Rudo.
sistem48-eu