slideshow04

Нова пројектна менаџерка Канцеларије ОЕБС-а у Новом Пазару у посети Прибоју

Након ступања на дужност пројектног менаџера Канцеларије ОЕБС-а у Новом Пазару, Микаела Турман, обишла је општине Златиборског региона, а у радној посети 7. марта била је и у општини Прибој.

Нову пројектну менаџерку ОЕБС-а са сарадником на пројектима Алмиром Вучељом, примио је председник Општине Лазар Рвовић, са сарадницима, замеником Сашом Василићем и шефом Кабинета Вуком Луковићем.

Микаела Турман, којој је ово први боравак у Прибоју, изразила је интересовање за стање у прибојској општини, безбедносну ситуацију обзиром да је Прибој погранична општина, мулитиетничка питања, економију, образовање и младе у граду.

На састанку је било речи и о плановима за даљу, још успешнију сарадњу Прибоја и ове организације, каква је и постојала у претходном периоду.

Нова пројектна менаџерка посетила је и Канцеларију за младе у Омладинском центру, где се уверила у спровођење омладинске политике на локалном нивоу и том приликом изразила велико задовољство због своје посете Прибоју и стањем које је затекла у овој општини.

nova menadzerka oebs a