slideshow04

Održan sajam zapošljavanja u Priboju

Danas je u hotelu Lim u Priboju, u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, filijale Prijepolje, od 11 do 13 časova održan Sajam zapošljavanja.

Na sajmu su učestvovala 24 poslodavca iz različitih delatnosti, koji su ponudili oko 90 radnih mesta, ali i zainteresovani posetioci, nezaposlena lica koja su na ovaj način imala direktan kontakt sa poslodavcima. Nezaposleni su mogli na licu mesta da razgovaraju sa poslodavcima, da dobiju preciznije informacije, ali i da lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju za veći broj slobodnih radnih mesta, prema vlastitom izboru. Sajam je otvorila direktorka filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Prijepolje, Ana Pejović a u ime opštine Priboj, prisutne je pozdravio pomoćnik predsednika Opštine za lokalni ekonomski razvoj, Krsto Janjušević. Osim poslova, na sajmu je bio promovisan i volonterizam kao i omladinsko preduzetništvo i to na štandu Kancelarije za mlade opštine Priboj.

Sajmovi ove vrste, koje organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje su redovna aktivnost NSZ širom Srbije i kao takvi omogućavaju poslodavcima da se njihova kompanija promoviše na najbolji način, ali i da naprave pravi izbor radnika, kao i radnici poslodavca.
sajam zaposljavanja 2014