slideshow04

Dom zdravlja Priboj dobio specijalizovano vozilo za Službu hitne pomoći

Ministar zdravlja, Ass.dr Zlatibor Lončar, uručio je danas ključeve 34 specijalozovana vozila za službe hitne medicinske pomoći predstavnicima 24 doma zdravlja i Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć Grada Beograda. Specijalizovano vozilo učešćem u projektu "Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou", dobio je i Dom zdravlja Priboj.

Ministarstvo zdravlja je u cilju unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite za građane Srbije, uz finasijsku podršku Svetske banke, obezbedilo nabavku 34 vozila za hitnu medicinsku pomoć, kompletno opremljenih pratećom medicinskom opremom, kroz realizaciju projekta "Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou" - DILS. Svečanoj primopredaji vozila u Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć u Beogradu, prisustvovao je direktor Doma zdravlja Priboj, dr Aleksandar Raković.
Deo sredstava za sprovođenje projekta i unapređenje usluga na lokalnom nivou, obezbedila je opština Priboj. Sa još jednom donacijom u nizu, Dom zdravlja Priboj svrstao se među medicinske ustanove sa najmodernijim specijalizovanim voznim parkom u Srbiji.

novo-vozilo-dom-zdravlja-priboj