slideshow04

U Priboju održan Sajam sporta "Šta treniraš?"

Juče je u Priboju u Sportskoj dvorani u terminu od 12 do 14 časova održan Sajam sporta pod nazivom "Šta treniraš?". Sajam organizuju Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Sportskim savezom Srbije, dok je pokrovitelj sajma kompanija Koka kola. Domaćin 27. po redu sajma bila je i opština Priboj, čija su deca i sportisti zaokružili broj od 43.000 učesnika ove manifestacije.

Sajam je otvorio poznati sportski novinar Rale Simić, dok se u ime lokalne samouprave organizatorima zahvalio Miroslav Bukvić, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu. U ime ministarstva i Zavoda za sport i medicinu sporta, prisutnima se obratio Goran Bojović, koji je podsetio da je zadatak ovog sajma da približi sport deci ali i decu približi sportu i zdravom životu.

Deca školskog uzrasta iz Priboja i Nove Varoši verodostojno su predstavila svoje klubove i sportove, prednosti treniranja i zdravog života, a odluka nakon sajma u Priboju ostala je na stotinama mališana i njihovih roditelja i nastavnika koji su posetili sajam.

Otvaranju sajma u Priboju prisustvovali su i predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, generalni sekretar Saveza Vladimir Batez sa saradnicima, koji su simbolično uručili Pribojcima lopte.

sta treniras