slideshow04

Dom kulture: Projekcije filmova u Domu kulture "Pivo Karamatijević"

KUNG FU PANDA 3 (sinhronizovan) 3D crtani

BRAĆA PO BABINE LINIJE
BETMEN PROTIV SUPERMENA

kung fu panda 3

04.04.2016.(ponedeljak): KUNG FU PANDA 3 (sinhronizovan) 3D crtani u 16 i u 18 sati

05.04.2016.(utorak): KUNG FU PANDA 3 (sinhronizovan) 3D crtani u 16 sati

Po je panda koja radi u restoranu rezanaca koji poseduje njegov otac, g. Ping. Obožava kung fu i tajno sanja da postane veliki majstor u toj borilačkoj veštini, ali njegova debljina i nespretnost mu govore da je to neostvariv san. Njegov otac se nada da će Po jednog dana preuzeti restoran i čeka pogodnu priliku da mu saopšti porodičnu tajnu pravljenja rezanaca. Majstor Ugvej, kornjača, predoseća da će zli ratnik, snežni leopard Tai Lung, bivši student njegovog glavnog učenika, crvenog pande majstora Šifua, pobeći iz zatvora i vratiti se da ugrozi celu Dolinu mira. Dok Šifu šalje gusku Zenga da obavesti upravu zatvora da pojačaju obezbeđenje, Ugvej naređuje da se organizuje zvanična ceremonija na kojoj će biti izabran Zmajev ratnik koji može da pobedi Taija Lunga. Svi veruju da će biti izabran neko iz „Najljuće petorke“ — Tigrica, Majmun, Bogomoljka, Zmija ili Ždral. Petorku sačinjavaju najveštiji kung fu borci koje je trenirao majstor Šifu. Ali iznenada se desi cudo.

Ulaz 250 dinara.

 

braca po babine linije

04.04.2016. (ponedeljak): BRAĆA PO BABINE LINIJE u 20 sati

05.04.2016. (utorak): BRAĆA PO BABINE LINIJE u 18 sati

Braća po babine linije je srpski film iz 2016. godine po scenariju i u režiji Radoša Bajića. Film predstavlja nastavak televizijske serije Selo gori, a baba se češlja.

Glavnim junacima, Radašinu I Milašinu (Radoš Bajić i Milorad Mandić Manda), stiže isto pismo, upućeno svakom ponaosob. Vođeni snom o lepšem životu i rešenju svih problema, oni, shodno instrukcijama koje su dobili u pismu, kreću iz Petlovca na put ... I kako to u životu često biva, umesto da stignu do Beograda gde ih čeka daleki rođak iz Australije, Radašin će zalutati u planinama sa tajanstvenom plavušom (Jelena Gavrilović), a Milašin zaglaviti u selu Vranovo, na planini Sokolovica, sa koje puca vidik na Zonu bezbednosti. Na ovom putu će im se pridružiti i ostali radoznali stanovnici Petlovca, koji će se, vođeni različitim ciljevima, u jednom momentu naći na istom mestu, sa istim pitanjem: "Gde su braća po babine linije!?"

Ulaz 250 dinara.

 

batman protiv supermena

05.04.2016. (utorak): BETMEN PROTIV SUPERMENA /zora pravednika/ 3D u 20 sati

Reditelj Zek Snajder donosi nam na veliko platno 3D spektakl o sukobu dva najpopularnija superheroja.
Ben Aflek po prvi put kao Betmen i Henri Kavil koji se već jednom našao u ulozi Supermena, donose priču o dva superheroja koji će morati da odmere snage kako bi spasili čovečanstvo. Rediteljsku palicu preuzeo je Zek Snajder, a u filmu ćemo gledati i Ejmi Adams kao Luiz Lejn, Džejsona Momoa, Gal Gadot i Džesija Ejzenberga u ulozi Leksa Lutera.

Ulaz 300 dinara.