slideshow04

Otvoreno Nivea dečje igralište

Još jedna u nizu akcija, zahvaljujući građanskom aktivizmu i angažmanu na društvenim mrežama, urodila je plodom. Priboj je dobio Nivea dečje igralište u starom delu grada, vredno oko 40.000 evra, a sve to zahvaljujući svakodnevnom angažmanu Pribojaca na društvenim mrežama i glasanju na Niveinom portalu. Svoj lični doprinos dali su i pojedinci, poput Dragoljuba Šalipura, administratora najmasovnije fejsbuk stranice sa Pribojem u imenu, koja je predano radila na animiranju korisnika ove društvene mreže.

Dvomesečni period glasanja završen je 15.marta, kada je Priboj zauzeo prvo mesto i time dobio još jedan kutak za najmlađe. Donacija kompanije Nivea podrazumeva isporuku i montažu dečjeg igrališta na gumenoj podlozi, u dvorištu vrtića "Neven" u Starom Priboju, dok je obaveza Opštine bila da finansira pripremne radove.
Svečano otvaranje igrališta upriličeno je u sredu 15. juna, a osim promotera i članova Nivea tima, prisustvovali su menadžerka Nivee Danijela Gvozdenić, u ime opštine Priboj, zamenik predsednika Opštine Saša Vasilić, direktorka PU "Neven" Jasna Kojadinović, direktor Direkcije za izgradnju grada Zdravko Pešut i arhitekta koji je bio angažovan na planiranju i pripremi dokumentacije za realizaciju ovog projekta.
U okviru samog otvaranja deca iz PU Neven u Starom Priboju pripredila su priredbu dobrodošlice i zahvalnosti svima koji su doprineli da igralište bude ispred njihovog vrtića, dok su promoteri podelili lopte, reklamni materijal i NIVEA proizvode okupljenoj deci i građanima.
Vrednost same donacije je 3.700.000 dinara a podrazumeva isporuku i montažu dečjeg igrališta na gumenoj podlozi, dok je vrednost pripremnih radova koje prema ugovoru odradila naša Opština oko 1.050.000 dinara. Jednom ovakvom donacijom, Stari Priboj je konačno dobio adekvatno mesto za igru najmlađih ali i jedno lepše lice, koje će ga činiti još autentičnijim.

nivea-decije-igraliste