slideshow04

Dom kulture "Pivo Karamatijević" - Repertoar filmova

20.06.2016. (ponedeljak) - "U POTRAZI ZA DORI" (sinhronizovan) 3D crtani u 18 sati

20.06.2016. (ponedeljak) - "WARCRAFT – POČETAK" 3D u 20 sati

 

warcraft-the-beginning

 

 

20.06.2016. (ponedeljak)

"U POTRAZI ZA DORI" (sinhronizovan) 3D crtani u 18 sati


Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

ULAZ: 250,oo din.

u-potrazi-za-dori

 


20.06.2016. (ponedeljak)

"WARCRAFT–POČETAK" 3D u 20 sati

 

Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže „Warcraft: Početak“, epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta.
Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.

Glumci: Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Ben Foster, Dominic Cooper
Režiser: Duncan Jones

ULAZ: 250,oo din

warcraft-the-beginning