slideshow04

Najaktivnije leto u Priboju je počelo - BESPLATNI TRENINZI U COCA-COLA AKTIVNOJ ZONI

Coca-Cola sistem u Srbiji je prvim besplatnim treninzima u Priboju i brojnim drugim gradovima Srbije započeo nacionalni program vežbanja na otvorenom uz profesionalne trenere, Coca-Cola ambasadore pokreta za radost.
Profesionalni treneri, koji nose titulu Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, će ovog leta svim zainteresovanim građanima u Coca-Cola aktivnim zonama, teretanama na otvorenom, izgrađenim u brojnim opštinama Srbije, deliti savete za vežbanje i fizičku aktivnost prilagođenu njihovom uzrastu i formi.

coca cola teretana

Stručno vođeni treninzi u Priboju će se održavati u periodu od juna do nobembra 2016. godine uz stručnu pomoć trenera Harisa Strujića.
“Tu sam da tokom leta, kroz ovaj fantastični projekat u kome učestvujemo zajedno sa Coca-Cola sistemom, pomognem svim građanima Priboja koji žele da poboljšaju svoju formu i provedu korisno, aktivno i zabavno leto u Coca-Cola aktivnoj zoni. Ovaj projekat nam omogućava da ukažemo na izuzetnu važnost fizičke aktivnosti i njen uticaj na mnoge aspekte zdravlja, kao i da našu stručnost u domenu vežbanja i fizičke kondicije podelimo sa što većim brojem ljudi.” – izjavio je Haris, Coca-Cola ambasador Pokreta za radost iz Priboja.
Coca-Cola ambasadori Pokreta za radost su stručnjaci iz oblasti fizičke kulture i fitnesa koji su odabrani uz pomoć stručnjaka Zavoda za sport i medicinu sporta, Zavoda za medicinu rada Republike Srbije i Saveza za školski sport. Značajan partner Coca-Cola sistema u projektu Aktivne zone i inicijativi da izgradi kulturu rekreativnog bavljenja sportom u Srbiji je Ministarstvo omladine i sporta.
Pored treniranja uz stručne savete i pomoć trenera, u Priboju, ali i ostalim Aktivnim zonama, će biti održana i brojna druženja sa sportistima, izazovi i aktivnosti, osmišljeni tako da u njima mogu učestvovati svi, bez obzira na uzrast, pol ili formu.
Javni besplatni treninzi će se tokom ovog leta, pored Priboja, održavati i u Bogatiću, Boru, Dimitrovgradu, Kikindi, Lajkovcu, Leskovcu, Negotinu, Niškoj Banji, Novom Pazaru, Odžacima, Opovu, Osečini, Petrovcu na Mlavi, Pirotu, Somboru, Tutinu, Užicu i Valjevu.
Termine stručno vođenih treninga i listu gradova u kojima će se oni održavati u Coca-Cola aktivnim zonama svi zainteresovani mogu pratiti na sajtu www.coca-colaaktivnezone.rs i fejsbuk stranici Fabrika radosti.