slideshow04

KLER: Osmi poziv za "Pokreni se za posao"

Konkurs za novi, osmi ciklus nacionalnog donatorskog programa POKRENI SE ZA POSAO, koji sprovodi NVO "ENECA" uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji biće otvoren 25. oktobra i trajaće do 31. januara naredne godine. Program ima za cilj da podrži pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije.

vi građani sa održivim i kreativnim preduzetničkim idejama imaju mogućnost da se prijave na konkurs putem sajta www.pokrenisezaposao.rs.
Kroz program POKRENI SE ZA POSAO ove godine će novih 100 preduzetnika dobiti bespovratna sredstva za kupovinu opreme neophodne za pokretanje ili unapređenje sopstvenog biznisa. Osim toga korisnicima će kao i do sada na raspolaganju biti veliki broj obuka, kao i savetodavna pomoć ekonomskih stručnjaka, koji će ih uputiti u osnove malog preduzetništva.
Program obezbeđuje:
- bespovratna sredstva u iznosu do 250.000 dinara u vidu opreme neophodne za pokretanje ili unapređenje preduzetničke delatnosti;
- poslovne i stručne obuke;
- stalnu savetodavnu pomoć od strane ekonomskih stručnjaka.
„Pokreni se za posao“ program namenjen je osobama sa dobrom poslovnom idejom iz cele Srbije. Namenjen je osobama koje krasi preduzetnički duh, ali im zbog socijalnog statusa nisu dostupni krediti komercijalnih banaka. Uslovi konkursa:
- prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije;
- dobra i održiva poslovna ideju za započinjanje ili unapređenje sopstvenog biznisa;
- popunjen prijavni obrazac.
Kandidati koji zadovolje socijalne i ekonomske kriterijume biće kontaktirani nakon prvog kruga konkursa u cilju odabira finalnih korisnika sredstava.
Možete nas kontaktirati telefonom na 018/240-306 i 018/528-228 od ponedeljka do petka od 08 do 16 časova ili mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Konkurs je otvoren do 31. januara 2017. godine. Detaljnije informacije o konkursu, načinu prijavljivanja kao i sam formular prijave za konkurs možete pronaći na sajtu www.pokrenisezaposao.rs.

pokreni-se-za-posao-2015