slideshow04

Počeo 39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Najveći turistički događaj u Srbiji i centralna turistička manifestacija u regionu - 39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, počeo je danas i trajaće do 26. februara na Beogradskom sajmu pod sloganom "Uživajte na vreme".

 sajam turizma 2017

Štand Turističke organizacije Priboj kao promotera turističkih potencijala Priboja, i ove godine nalazi se u hali 4. Predstavljanje na 39. Međunarodnom sajmu turizma je kao i svake godine samostalno, a akcenat je stavljen na sada već jubilarni Limski biatlon i banjski turizam.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Crna Gora, a u šest izložbenih hala okupiće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori sa svih kontinenata i posetiocima premijerno ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Biće promovisani brojni festivali, manifestacije i važni događaji, a prezentacije, promocije i degustacije uz kosmopolitski duh i prisustvo velikog broja nacija, sajam čine podjednako privlačnim za poslovne posetioce ali i najširu publiku.

Istovremeno će biti organizovan i 8. Međunarodni sajam vina "Beovajn" i 13. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme "HOREKA-oprema".