slideshow04

Projekcije filmova u Domu kulture: "Lepotica i zver" i "Pedeset nijansi mračnije"

"Lepotica i zver" 3D - 20.03.2017. (ponedeljak) u 17:30 h
"Pedeset nijansi mračnije" - 20.03.2017. (ponedeljak) u 20:00 h

  lepotica i zver

"Lepotica i zver" 3D - 20.03.2017. (ponedeljak) u 17:30 h

"Lepotica i zver" je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra.

U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Mekgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenza, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Mekdonald u ulozi madam De Garderob, ormara, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Kogsvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi čajnika, gđe Pots.

Ulaz 250,00 din.

 

 pedeset nijansi mracnije

"Pedeset nijansi mračnije" - 20.03.2017. (ponedeljak) u 20:00 h

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u filmu "Pedeset nijansi mračnije", drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovkaKim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

"Pedeset nijansi mračnije" režirao je Džejms Foli ("Strah", "Kuća od karata"), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.