slideshow04

Priboj se priključio projektu Ponosna kartica 2018 za majke sa troje i više dece

U cilju podrške višedetnim porodicama opština Priboj danas se potpisivanjem ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji priključila realizaciji projekta Ponosna kartica 2018 "Cena minus za 3+", koji sprovodi Pokret za decu TRI PLUS iz Čačka. Radi se o karticama koje su imenovane na majke sa troje i više dece, sa kojima one mogu ostvariti popuste u prodavnicama, javnim ustanovama i uslužnim radnjama.

Tim povodom predsednik opštine Priboj Lazar Rvović danas je potpisao sa predsednikom Pokreta za decu "TRI PLUS", Vladicom Gavrilovićem, ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, kojim se lokalna samouprava obavezala na finansiranje izrade svake kartice, kao i na prikupljanje prijava i administrativno-tehničke poslove na podeli kartica. Majke koje imaju troje ili više dece, od kojih je bar jedno maloletno, sa prebivalištem na teritoriji opštine Priboj, neophodno je da se prijave za Ponosnu karticu, dok će u međuvremenu na lokalu biti sklopljeni ugovori sa privrednim subjektima koji žele da se uključe u projekat. Uz Ponosnu karticu, svaka majka će dobiti i flajer sa radnjama u kojima može da ostvari popust.

Prijave će se vršiti počev od četvrtka 19. aprila do 26. aprila, u intervalu od 10-14h, u kancelariji br. 5 Opštinske uprave Priboj. Za više informacija kontaktirati koordinatorku na projektu, Valentinu Novaković na telefon 033/2452-341, lokal 117.

Realizacija projekta obavlja se u saradnji sa lokalnim samoupravama (koje pokretu dostavljaju imena majki sa troje i više dece) i Pokreta za decu TRI PLUS (koji je potpisnik ugovora sa pravnim subjektima o popustu). Podelu kartica vrši lokalna samouprava, a sa istima će majke ostvariti popuste u u prodavnicama, javnim ustanovama, uslužnim radnjama.

tri plus potpisivanje ugovora