slideshow04

Firma iz pribojske Slobodne zone osvojila nagradu "NOVA VIZURA" na 44. Sajmu građevine

Na nedavno održanom 44. Sajmu građevine (UFI)-SEEBBE South-East Europe Belgrade Building Expo, održanom u Beogradu od 18-21. aprila ove godine, svoj proizvod je izložilo i preduzeće „NestGroup 011“ d.o.o. Priboj, koje posluje u okviru Slobodne zone Priboj i tom prilikom dobilo značajno priznanje u svetu građevinarstva.

Preduzeće „NestGroup 011“ d.o.o. Priboj bavi se proizvodnjom modularnih stambenih i nestambenih objekata, modernog dizajna, izgrađenih od najsavremenijih materijala. Za modularne objekte koje proizvodi ova firma nisu neophodni temelji, a trenutno se prave moduli od 52,08 m2 i 74,54 m2 čijom kombinacijom se postižu željene kvadrature.

Na 44. Sajmu građevine u Beogradu preduzeće „NestGroup 011“ d.o.o. Priboj, na svom premijernom pojavljivanju ostvarilo je izuzetno zapažen rezultat osvojivši nagradu sajma „NOVA VIZURA“ u kategoriji „Prefabrikovani sklopovi za građenje“. Firma je proizvodnju počela u februaru 2018. godine, u zakupljenoj hali od 5000 m2, i već na samom startu postigla veliki uspeh, za šta je potvrda i priznanje osvojeno na Sajmu. „NestGroup 011“ trenutno zapošljava 32 radnika, a do kraja tekuće godine taj broj će se povećati na 70 zaposlenih. Trenutni planovi preduzeća su vezani za pregovore oko proizvodnje i izvoza na tržišta Rusije, Hrvatske, Grčke i Francuske.

Učesnici Sajma građevine u Beogradu su svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima. Samo ove godine bilo je preko 500 učesnika iz zemlje i sveta, što imajući u vidu osvojenu nagradu, daje svojevrsnu potvrdu kvaliteta proizvoda i poslovanja firme „NestGroup 011“ d.o.o. Priboj iz Slobodne zone.

nestgroup011 nagrada nova vizura